Avesta Padel Center

STEGEN - RANKING

Väldigt roligt att så många lag vill vara med och spela sommarstegen! Eftersom arrangören inte känner igen alla lag så är start-rankingen gjord efter bästa möjliga bedömning. Hoppas och ber om er förståelse om vissa lag känner sig felt placerade från start. Rankingen uppdateras löpande.


Då det anses att antalet anmälda dam-lag är för få så beslutades det att skapa en gemensam rankinglista. Pris kommer delas ut till både bästa dam-lag samt herr-lag.


Efter spelad match; 

skicka mail till stegen@avestapadelcenter.se och ange vilka lag som möttes samt vilket lag som vann

KONTAKTUPPGIFTER

ÖVRIG INFO


En serie under sommaren. Välkommen till SOMMARSTEGEN, ett samarbete mellan Avesta Padel Center och Avesta Padel Klubb

 

VAD INNEBÄR SOMMARSTEGEN?

Alla lag som anmäler sig hamnar på en placering i en rak division, så kallad padelstege. Arrangören förbehåller sig rätten att ranka lagens startposition i stegen. Lagen tävlar sedan om bättre placeringar i stegen genom att utmana varandra och på så sätt försöka erövra en ny högre placering. Matchtiden bestäms och bokas efter överenskommelse mellan lagen. Priser kommer delas ut till; laget som ligger högst på stegen, dvs 1:a plats, när spelperioden går ut, 2:a och 3:e plats på stegen, samt det lag som vunnit flest matcher. Det kommer finnas en dam stege samt en herrstege. Damer är även välkomna i herrstegen.

 

REGLER

  • Spelperiod: 1 Juli till 7 September
  • Bäst av tre set (lagen kommer överens om det ska spelas 60 eller 90 min samt om tredje set ska avgöras i super tiebreak eller inte)
  • Utmanaren väljer; bana, bollar, golden point eller ej
  • Tillåtet att utmana lag som ligger högst tre placeringar ovanför i stegen
  • Det laget som blir utmanad skickar in information om vilka lag som spelat samt vilket lag som vann till stegen@avestapadelcenter.se
  • Tävlingsledning förbehåller sig rätten att besluta kring oklarheter, regler och andra situationer som uppstår inom stegen

 

ANMÄLAN

Anmälan öppnar nu med senaste anmälningsdag 28 Juni. Anmälningsavgiften är 550 SEK per lag och inkluderar matchiklipp med två stycken 60 minuters-tider som är giltiga under spelperioden och kommer tilldelas lagledarens matchikonto. Betalning sker via swish till nr 123 44 008 18 med märkning STEGEN och ska ske i samband med inskickad anmälan.

Anmälan skickas till stegen@avestapadelcenter.se och ska innefatta:

  • Lagledarens namn
  • Lagledarens mobil nr och email
  • Medspelarens namn
  • Medspelarens mobil nr och email

 

Vid anmälan godkänner lagen att ovan kontaktuppgifter läggs ut på www.avestapadelcenter.se med anledningen till att utmanande lag ska hitta kontaktinformation.

 

VAD HITTAR JAG DEN AKTUELLA STEGEN

Vi kommer löpande uppdatera stegen. Du hittar stegen under fliken ”stegen” på www.avestapadelcenter.se

 

HUR FUNGERAR UTMANINGAR OCH HUR KLÄTTRAR VI I STEGEN

Vill ni utmana ett lag, kontakta en i laget och meddela att ni utmanar dessa. Kom överens om speltid. Ni kan utmana lag max 3 placeringar över er, vilket innebär att ni kan bli utmanade av lag som är 3 placeringar under er.

 

Vinner ni en match mot ett lag ni utmanat, byter ni placering. Vinner ni en match som ni blivit utmanad till behåller ni er placering. Förlorar utmanarna en match tappar de en (1) placering. Det kan hända att ett lag klättrar mer än 3 placeringar över ett utmanande lag innan en redan bestämd match ska spelas. Då är det den nya placeringen utmanaren tar vid vinst

VI HJÄLPER DIG ATT SKRÄDDARSY DITT FÖRETAGSPAKET


KOM OCH HÄNG

I VÅR LOUNGE OCH TITTA IN I BUTIKEN


RACKET FINNS ATT HYRA OCH BOLLAR ATT KÖPA